. . .
  

Uw vakantie op Park Zeedijk

Wilt u er even tussenuit? Dan is Park Zeedijk de ideale vakantiebestemming. Heerlijk genieten van de mooie luxe accommodaties op een ruim opgezet park. Omgeven door veel groen. U kunt op Park Zeedijk kiezen voor een verblijf in een 4, 5 of 6-persoons accommodatie.

Bekijk onze woningen 
 Reserveren

Verblijfsduur

Op Park Zeedijk kunt u een verblijf boeken voor de duur van een weekend, een midweek of een week. Uiteraard ook meerdere aaneengesloten weken. De boekperiode start en eindigt altijd op een maandag of vrijdag. Inchecken bij de receptie kan op de genoemde dagen vanaf 15:00 uur. Vertrek is altijd voor 10:00 uur. In- en uitcheck is ook op andere dagen mogelijk na overleg met een van onze receptiemedewerkers.

De receptie is altijd geopend op maandag en vrijdag, u kunt hier terecht voor het boeken van een vakantie, meer informatie over het park of de omgeving.

Reservering maken?
Voor vragen over de mogelijkheden of voor het maken van een boeking, bel 0187 620 080 of mail naar receptie@parkzeedijk.nl.

Huisdieren

Park Zeedijk is een diervriendelijk park, dus huisdieren zijn welkom. Er zijn diverse accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan. Per accommodatie zijn max. 2 huisdieren toegestaan. Vraag naar de mogelijkheden bij onze receptie.

Huisdieren zijn welkom

Leuke extra's

Park Zeedijk is een kleinschalig park met in totaal (na volledige realisatie) 77 woningen. Het park is ruim opgezet en voorzien van veel groen. Naast mooie speelvoorzieningen, heeft Park Zeedijk geen zwembad of restaurant, maar zijn er veel faciliteiten op afstand geregeld.
Zo kunt u d.m.v. de Park Zeedijk pas tijdens uw verblijf onbeperkt gratis zwemmen in Zwembad Zuiderdiep. Een mooi en recent vernieuwd zwembad, voorzien van wedstrijdbad en een recreatiebad, Whirlpool en peuterbad, grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek en jetstream. Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. U kunt met korting een bezoek brengen aan diverse musea en attracties, o.a. Deltapark Neeltje Jans, Watersnoodmuseum, Zeehondenopvang ASeal. Of met korting eten in een restaurant op het mooie Goeree-Overflakkee.

Fietsverhuur

Park Zeedijk is bij uitstek de locatie om lange wandelingen, maar ook fietstochten te maken. Op Park Zeedijk kunt u e-bikes huren.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de receptie.

Motorverhuur

Wilt u niet op de motor naar uw vakantiewoning, maar wilt u wel heel graag motorrijden tijdens uw vakantie? Huur dan nu een van onze nieuwe Kawasaki motoren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of reserveren kunt u mailen naar: receptie@parkzeedijk.nl of kom langs bij onze receptie (geopend maandag en vrijdag 15.00 tot 19.00 uur)

Boodschappenservice

Om u volledig te ontzorgen is het mogelijk om uw vakantieboodschappen online te bestellen en op maandag en vrijdag te laten bezorgen in uw vakantiehuisje. Via www.plus.nl/zeedijk bestelt u snel en eenvoudig uw boodschappen. De bestelling dient voor 12:00 uur op de genoemde dagen binnen te zijn. Uw boodschappen worden dan diezelfde avond bezorgd bij uw vakantieverblijf. De betaling van uw boodschappen kan bij aflevering per pin worden voldaan.

Speeltoestellen

Voor onze kleine gasten zijn er diverse speeltoestellen aanwezig op Park Zeedijk. Deze speeltoestellen van natuurlijke materialen zijn verwerkt in de stukjes natuur. Schommelen, klimmen en klauteren het kan allemaal.

Reserveringsaanvraag

Gegevens aanvrager


Wij willen graag het volgende reserveren *:
Aankomstdatum:
Vertrekdatum:
Aantal personen:
Aantal huisdieren:

Gegevens reisgezelschap


Ja, ik ga akkoord met het verwerken van bovenstaande gegevens. Zie voor meer informatie onze Privacyverklaring.